fedel5 copy 2 smallFájdalom? Véraláfutás? Hegek? Ágyban fekvés?
Több féle műtét van, több féle visszeresség van és természetesen több féle beteg van. Az alábbiak tehát az esetek többségére vonatkoznak, kivételek lehetnek.

stegen smallMi az, hogy siker? Leginkább a visszérmentes, és kiújulás nélküli műtét utáni állapotot értékeljük sikerként. De a siker része a panaszok megszűnése és a szövődmény mentesség is, vagyis– nincs heg, pigmentáció, fájdalom, furcsa érzés a bőrön.

uh allva smallMiért szükséges a visszérműtét előtti ultrahang vizsgálat?

kompresszio smallSokan látják, hogy egy nehéz nap után estére vagy a nyári melegben lábuk megdagad. Felmerül a kérdés, vajon ez egy normalis jelenség vagy kóros elváltozás, esetleg valaminek a tünete?

erbetegsegekrol-harisnyaA visszértágulat kezelésével kapcsolatban rendszeresen visszatérünk a rugalmas szorítás probléma köréhez. A visszérbetegség- és szövődményeinek ez a megoldása nem mai keletű hanem több ezer éves, időnként elfelejtették, majd újra fölfedezték.

content-placeholderAz injekciós visszérkezelés egyre népszerűbb visszér kezelési módszer hazánkban is. Ezt a kezelési módot mind több orvos végzi és egyre több elégedett beteg igazolja a sikeres kezelést.

bartseba k smallSok ember kéri visszereinek kezelését esztétikai okokból. Azt mondják, hogy ez az emberekben visszatetszést kelt, félnek, hogy mások őt öregnek, ápolatlannak, szegénynek vagy elhanyagoltnak tartják. Nyilván sokan sajnálják is a visszereseket, mert betegnek tartják őket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Dr. Bihari Imre
rendelése

Hétfő(délután): Á+B Klinika Népszínház utca

Kedd(délután): Á+B Klinika Margit krt.

Csütörtök(délután): Á+B Klinika Népszínház utca

E-mail: imre.bihari.dr@gmail.com

Információ: 06-30-9605-855 (délelőtt)

Á+B Klinika
Népszínház utca

1081 Budapest, Népszínház u. 46.

Telefonszám: 06-1-3345-468 (rendelési időben)

Á+B Klinika
Margit krt.

1027 Budapest, Margit krt. 40.

Telefonszám: 06-1-202-2034 (rendelési időben)