venaseal

A jelenleg ismert legegyszerűbb visszérműtét. Nincs fájdalom, nincs érzéstelenítés és nincs se harisnya se fásli. Nagyon közel áll ahhoz, amit a visszérbetegek megálmodnak.
Azért mégiscsak műtét, műtőasztalon és steril körülmények között történik. Európa több országában és Amerikában is készültek tanulmányok, mind jó eredménnyel.

feldelAz injekciós visszérkezelés lényege, hogy olyan gyógyszert juttatunk az ér belsejébe, amely megváltoztatja az ér belső felületét, ezáltal a szemben lévő falak össze tudnak tapadni, hegesedni. Az ér tehát megszűnik. A vékonyabb erek jelentik a módszer alkalmazásának legfőbb területét. Az újabban kidolgozott habos-injekciós kezelés azonban kifejezetten a vastagabb erek kezelését szolgálja. Az injekció tehát a legvékonyabbtól a legvastagabbig mindenre eredményes.

ulcus-2A lábszárfekély nem egy egyszerű lábszár seb. Mit jelent ez? A lábszárfekély mögött mindig van egy alapbetegség, amelynek következtében alakul ki, vagy válik nehezen gyógyíthatóvá ez az elváltozás.

content-placeholderHajszálértágulatok (seprűerek, pókvénák) kezelése

Az ilyen kis méretű erek kezelésére többféle módszer is használatban van, számunkra az injekciós kezelés adta a legmeggyőzőbb szép eredményt. Az injekciós scleroterápiával az addig látható vékony erek eltűnnek, az alsó végtag képe gyökeresen megváltozik. A betegek rendszerint ezt igénylik, hiszen a visszerek jellemzően idős korban jelennek meg és ezért az ebben szenvedő fiataloknál, az idős kor látszatát keltik. Más esetekben megtévesztő módon arra utalnak mintha az illető tisztálkodása nem lenne megfelelő.

lezeres-mutetekTájékoztató laseres visszérműtétre váró betegek részére

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Dr. Bihari Imre
rendelése

Hétfő(délután): Á+B Klinika Népszínház utca

Kedd(délután): Á+B Klinika Margit krt.

Csütörtök(délután): Á+B Klinika Népszínház utca

E-mail: imre.bihari.dr@gmail.com

Információ: 06-30-9605-855 (délelőtt)

Á+B Klinika
Népszínház utca

1081 Budapest, Népszínház u. 46.

Telefonszám: 06-1-3345-468 (rendelési időben)

Á+B Klinika
Margit krt.

1027 Budapest, Margit krt. 40.

Telefonszám: 06-1-202-2034 (rendelési időben)